Wie ?

Het Team Haagse Schutters©, wie of wat zijn wij ………

Het Team Haagse Schutters is een groep zeer ervaren boogschutters, gediplomeerde trainers en praktijkbegeleiders met meer dan 16 jaar ervaring, opgeleid door de KHSN * volgens de eisen van de NOC-NSF ** en wordt dan ook door de KHSN aanbevolen.
Ervaren boogschutters die het leuk vinden om iedereen de gelegenheid te geven op een vooral relaxte en ontspannen manier te laten kennismaken met de originele vorm van het handboogschieten. Handboogschieten zoals dat al eeuwen wordt gedaan.

Boogschieten is een sport voor iedereen. Man, vrouw, kind, jong of oud, iedereen kan bij ons eens ervaren hoe het aanvoelt om zelf met een handboog te schieten.
Ook u kunt het leren, raak schieten met een handboog. Uw doel uitzoeken, de pijl richten, schieten en dan ook raken, het is mogelijk. Het Team Haagse Schutters kan het u leren, iedereen kan het na onze lessen, we hebben al zeer velen met hun schietkunsten geholpen. Ook ervaren schutters die hun techniek willen verbeteren kunnen wij bijstaan.

Onze festival ervaring? Inmiddels hebben we >300 Festivals, beurzen, feesten, enz. enz. gedaan en we doen dit nog steeds met veel plezier.

*   Koninklijke Handboogsport Nederland ( Voorheen: Nederlandse Handboog Bond).
** Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie