Kosten Clinic

De basis voor een clinic door een deskundige trainer, op een door u gekozen locatie, is € 13,50 p.p. per uur en de standaard reis/Km kosten. Het minimum is 2 uur schieten en 8 personen.
U heeft andere wensen? Meer uren, meer deelnemers en meer trainers, of ………. ?  In het weekend, op een doordeweekse dag of het gehele weekend?

Heeft u een evenement met een wisselend of een nog onbekend aantal deelnemers, u weet nog niet precies hoeveel gasten er komen? We kunnen ook een “All-In” uurtarief voor u berekenen. ALLES is vrijblijvend bespreekbaar.
Het gebruik van alle benodigde schiet materialen, de benodigde opbouwtijd van de schietbanen en het na afloop alles weer opruimen is inclusief.

Iedere aanvraag is persoonlijk, omdat iedereen andere wensen heeft. Vertel ons wat u graag zou willen en u krijgt een persoonlijke offerte, op maat gemaakt naar uw wensen.
Stuur ons een mail met uw vragen op info att Haagseschutters.nl en u krijgt zsm antwoord.

Het Team komt met alle benodigde schietmaterialen, alles wat er nodig is om het voor u een geslaagd evenement te maken, naar uw locatie. Waar dan ook, u betaald dus alleen onze reis-, parkeer- en verblijfkosten *, en niet die van alle deelnemers. Wij zijn bij u te gast, u heeft dus ook uw eigen catering in eigen beheer. Geen (prijzige) verrassingen van een “vreemde” catering.

Nog een (belangrijke) tip: Waar, wanneer of  bij wie, u ook besluit te gaan schieten: Controleer altijd het ervarings- én kennisniveau van de trainers en/of de organisatie. Want een paar uur plezier en daarna een blessure die maanden gaat duren …………..

*  Kosten, Dagvergoedingen, etc. (ex. BTW) dmv factuur en vooruit te voldoen.