Kosten Clinic

De basis voor een clinic door een deskundige trainer, op een door u gekozen locatie, is € 10,00 p.p. per uur en de standaard reis/Km kosten. Het minimum is 2 uur schieten en 8 personen.
Het gebruik van alle benodigde schiet materialen is inclusief.
U heeft andere wensen? Meer uren, meer deelnemers en meer trainers, of ………. ?  In het weekend, op een doordeweekse dag of het gehele weekend? Heeft u een feest met een wisselend of een nog onbekend aantal deelnemers, u weet nog niet precies hoeveel gasten er op uw evenement komen?
We kunnen ook een “All-In” uurtarief voor u berekenen. ALLES is vrijblijvend bespreekbaar.

Iedere aanvraag is persoonlijk, omdat iedereen andere wensen heeft. Vertel ons wat u graag zou willen en u krijgt een persoonlijke offerte, op maat gemaakt naar uw wensen.
Stuur ons een mail met uw vragen op info att Haagseschutters.nl en u krijgt zsm antwoord.

Het Team komt met alle benodigde schietmaterialen, alles wat er nodig is om het voor u een geslaagd evenement te maken, naar uw locatie. Waar dan ook, u betaald dus alleen onze reiskosten, niet die van alle deelnemers. *
Wij zijn bij u te gast, u heeft dus ook uw eigen catering in eigen beheer. Geen (prijzige) verrassingen van een “vreemde” catering.

Nog een (belangrijke) tip: Waar, of  bij wie, u ook besluit te gaan schieten: Kontroleer altijd het ervarings- én kennisniveau van de trainers en/of de organisatie. Want een paar uur plezier en daarna een blessure die maanden gaat duren …………..

  • Kosten, Dagvergoedingen, etc. dmv factuur en vooruit te voldoen.